KNRM Reddingboten

Reddingboten KNRM

De vloot van de KNRM telt 77 reddingboten. Die zijn gestationeerd bij onze reddingstations langs de kust. In lengte variëren ze van 4 tot 19 meter. De reddingboten in elke klasse hebben eigen kwaliteiten en capaciteiten, maar allemaal zijn ze gebouwd voor één doel: mensen helpen en redden. Ze worden bemand door vrijwilligers, die 24 uur per dag klaar staan om uit te varen. Gesteund door de donateurs die de bouw en het onderhoud van het materieel mogelijk maken. 

KNRM reddingboten

Hier vind je een beschrijving van alle 77 KNRM reddingboten. Wil je meer weten over een bepaald type reddingboot? Klik dan op 1 van de reddingboot afbeeldingen. Nu zie je in de kaart alle locaties waar deze reddingboten worden gevaren. Klik op een locatie voor een overzicht van alle KNRM reddingboten en selecteer een reddingboot om naar de uitgebreide beschrijving te gaan.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij