Skip to main content

KNRM
reddersgala XL

23 november 2024

Het KNRM reddersgala

Elk jaar komen ruim 500 gasten naar Grand Hotel Huis ter Duin voor een ‘avondje KNRM’. Een avond in een sfeervolle ambiance met Hollandse gezelligheid, met een zeer goed verzorgd diner, topentertainment, cabaret en inhoudelijke bijdragen. Het Reddersgala ademt klasse uit, maar heeft tegelijkertijd een geheel eigen karakter. Ongedwongen, ‘niets moet’, ons kent ons en tóch op topniveau. Een wonderlijke combinatie die door veel gasten bijzonder gewaardeerd wordt.

Tijdens het Reddersgala staat de vrijwillige redder van de KNRM centraal. Dit is zo en zal ook altijd zo blijven. Toch slaagt het productieteam (onder aansturing van KNRM zelf) er elk jaar in een dusdanig originele insteek te kiezen dat elk Reddersgala een nieuwe belevenis is. “Waarbij bij alles geldt dat het Reddersgala geen collecteavond is, maar een relatieavond”, zo stelt projectleider Edward Zwitser. “Wij zijn er niet op uit dat de gast aan het einde van de avond bedenkt dat hij teveel geld heeft uitgegeven; ons ideaal is dat hij bij de uitgang al besluit dat hij volgend jaar terug wil komen.”

Video impressie Reddersgala 2023

KNRM reddersgala gasten

De meeste tafels zijn gevuld met delegaties van maritieme topbedrijven, zoals Havenbedrijf Rotterdam, Boskalis, Spliethoff, Wagenborg, Van Oord, Royal Huisman, Heerema, Damen Shipyards, Vroon, Vitters, Parlevliet & Van der Plas, Multraship en Havenbedrijf Amsterdam. Daarnaast een aantal niet-maritieme A-merken, zoals TomTom, Nh1816, van Lanschot Bankiers, ABN Amro en Brunel.

Captain of sales

Als je houdt van een actieve uitdaging dan is Captain of Sales wat voor jou. Een combinatie van Expeditie Robinson, Sterrenslag en de Slimste Mens, waarbij je je netwerk inzet voor de KNRM. Jullie strijden om de titel Captain of Sales. Zamelt jouw team het meeste geld in? Dan neem jij deze eervolle titel mee naar huis. Uiteindelijk is de KNRM de grootste winnaar, als ontvanger van jullie mooie donatie!

Het reddersgala wordt mede mogelijk gemaakt door:

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.