Skip to main content

Wie Maak Jij
Onvergetelijk?

WAT IS WIE MAAK JIJ ONVERGETELIJK?

In deze bijzondere campagne van de KNRM krijg je de kans om de naam van een geliefde (of die van jezelf!) op onze nieuwe reddingboot te zetten. Iemand die je erg mist, iemand van wie je veel houdt of die je eeuwig wilt herinneren. Of misschien wel iemand die je wilt verrassen of je huisdier?

Dus wie gun jij het om onvergetelijk te worden?  Pak je kans en geef de naam van je keuze door. Alle opgegeven namen worden vermeld op de nieuwe reddingboot en varen daardoor altijd mee met reddingacties van de KNRM! 

HOE DOE JE MEE?

Doneer eenmalig. We vragen om € 50,- per naam. De naam van jouw keuze krijgt een plekje op de nieuwe reddingboot van Wijk aan Zee. De huidige boot van dit reddingstation is aan vervanging toe. Er komt een moderne reddingboot voor terug. Met daarop ook de naam van jouw dierbare (of je eigen naam) als je meedoet met deze actie. Het leuke is dat je ‘jouw’ boot straks ook mag bezoeken! We houden je regelmatig op de hoogte van de bouw en je krijgt een certificaat met de door jou opgegeven naam erop. Als de reddingboot klaar is, krijg je een uitnodiging voor een VIP-bezoek om de nieuwe boot te bewonderen en terplekke je naam op te zoeken. 

Ik doneer per naam:

WAT IS WIE MAAK JIJ ONVERGETELIJK?

Dit is de eerste boot van de KNRM waarop donateurs een naam kunnen vereeuwigen. Dat maakt je deelname nog unieker. Elke keer weer als deze reddingboot straks uitvaart om mensenlevens te redden of hulp te verlenen ben jij erbij. Ofwel met de naam van een geliefde of die van jezelf, want je mag natuurlijk ook je eigen naam vermelden. Of meerdere namen. Per naam vragen we een donatie van minimaal € 50,-.

Hoeveel namen je op de boot wilt hebben, bepaal je zelf. Je kinderen, vrienden, vriendinnen, je sportmaten, ouders, man, vrouw, huisdier of dierbaren die er niet meer zijn. Je kunt ook een naamsvermelding cadeau geven voor een verjaardag of jubileum bijvoorbeeld. Jij kiest welke namen op de reddingboot komen en wie er dus met de KNRM meevaren. Wie maak jij onvergetelijk?

Ik doneer per naam:

Hoe werkt het?

Een dierbare of iemand die jij dat gunt onvergetelijk maken, is zo gepiept. Hieronder vind je de te volgen stappen om de naam van jouw keuze op de nieuwe reddingboot te krijgen. 

2. PRINT JE CERTIFICAAT

Direct na je aanmelding, ontvang je van ons een certificaat waarop de naam van jouw geliefde staat. Dit kun je uitprinten en bijvoorbeeld cadeau doen aan de persoon in kwestie of zelf bewaren. Voor elke naam die je opgeeft, ontvang je een eigen certificaat. 

3. HOUD JE E-MAILBOX IN DE GATEN

Zodra je de naam/namen van je keuze hebt doorgegeven, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Daarna houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de bouw en krijg je regelmatig updates over de voortgang.

Volg de bouw van 'jouw' boot

De bouw van de nieuwe reddingboot start naar verwachting halverwege 2024. Voor die tijd zijn we nog druk met het uitwerken van de bouwtekeningen en gaan we in gesprek met scheepswerven die de boot mogelijk gaan bouwen. Er komt nogal wat kijken bij de realisatie van een reddingboot voor de KNRM. We nemen je graag mee in dat proces. Via de mail houden we je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Met foto’s, informatie en leuke interviews met bouwers en betrokkenen. En als het dan zover is en de nieuwe boot te water is gelaten, nodigen we jou uit voor een VIP-bezoek! Tijdens een feestelijke bijeenkomst kun je de reddingboot van dichtbij bewonderen en natuurlijk terplekke  je naam op de boot-bestickering opzoeken. Wie maak jij onvergetelijk?

Mailtje gemist? Geen probleem. Nieuws over de bouw kun je ook in de updates op deze pagina vinden.

Ik doneer per naam:

Heb je nog vragen?

Bekijk dan ook onze veelgestelde vragen Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.