Wat kan ik geven?

Helpt u mee om mensen in nood op het water te helpen?

Iedereen kan de KNRM helpen om mensen in nood op het water nog beter te helpen! Als u KNRM steunt, draagt u bij aan een veiligere omgeving op en rond het water. U helpt om onze vrijwilligers op te leiden tot professionele redders zodat iedereen in Nederland 24 uur per dag kan rekenen op de hulp van de KNRM.

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs die vrijwillig doneren. Mensen die op bescheiden wijze, met kleine donaties en giften, of op een ruimhartige manier, met periodieke schenkingen, testament of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken. Doet u ook mee? Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden om de KNRM te helpen.

Word redder aan de wal

Als Redder aan de wal steunt u de KNRM met een vast bedrag per maand, kwartaal, half of heel jaar.
Er is geen minimumbijdrage, ieder bedrag is welkom. Niet voor niets noemt de KNRM haar donateurs Redders aan de wal. U geeft op vrijwillige basis en hoort als vanzelfsprekend bij de 1.400 vrijwillige redders. Samen zijn we de KNRM.

Wij gaan met zuinigheid en vlijt om met het door u gegeven geld. Met uw bijdrage zorgen we er voor dat de vrijwillige redders goed getraind en opgeleid worden en dat de materialen voldoen aan de hoogste eisen. Uw gift vandaag is morgen een redding!

KNRM in uw testament

U kunt het reddingwerk voor de toekomst waarborgen door de KNRM op te nemen in uw testament. Dankzij deze bijzondere verbintenis kunnen de vrijwillige redders worden voorzien van de beste materialen en opleidingen. Ook na uw overlijden kunt u met uw toegift nog veel betekenen voor heel veel mensen, zowel voor de vrijwillige redders als voor de geredden.

Als u overweegt om (naast uw geliefden) ook aan de KNRM na te laten, dient u een testament op te laten maken. Dit kunt u via de notaris regelen. Een testament is een door de notaris opgesteld document waarin staat omschreven wie na uw overlijden welk deel van uw bezit of vermogen erft. U kunt uw testament overigens op elk gewenst moment weer veranderen via een notaris. Bezoek onze testament pagina voor meer informatie.

Als u KNRM steunt, draagt u bij aan een veiligere omgeving op en rond het water.

Kom zelf in actie!

Iedereen kan de KNRM helpen om mensen in nood op het water nog beter te helpen! Je kunt nu via ons crowdfundingsplatform Samen voor KNRM heel makkelijk zelf een actie starten. Doe je bijvoorbeeld mee aan de Dam tot Damloop of een ander evenement, dan kun je via dit platform fondsen werven. Laat je sponsoren of roep je vrienden en familie op om jouw actie te steunen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek het online platform voor meer informatie.

Wat kunt u nog meer doen?

Eenmalige gift

Doneren

Periodieke gift belastingvrij

Lees meer

Bedrijfssponsoring

Lees meer

Schenking met speciale bestemming

Lees meer

Fonds op naam

Lees meer