Skip to main content

Ondersteun de KNRM 
met jouw bedrijf

Samen redden we levens

Als bedrijf kun je een mooie en zinvolle bijdrage leveren aan de KNRM. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze vrijwilligers levens blijven redden. En je helpt niet alleen de KNRM: uit de praktijk weten we dat samenwerken met de KNRM positief en stimulerend werkt voor de medewerkers van het betrokken bedrijf. Betere onderlinge samenwerking, grotere solidariteit en trots op de eigen organisatie. Stuk voor stuk kernwaarden uit het hart van de KNRM die onze vrijwilligers als vanzelf overbrengen op hun (werk)omgeving.

Hoe vergroot je de maatschappelijke betrokkenheid van je bedrijf? En hoe blijf je medewerkers boeien en betrekken? We denken graag mee hoe wij als KNRM meerwaarde kunnen bieden aan jouw bedrijf.

De KNRM ondersteunen kan op verschillende manieren. Lees hieronder wat we samen kunnen doen.

Waar wil je meer informatie over?

KNRM | Vattenfall
KNRM | Ørsted

Arjan de Caluwe

Impact Solutions | ZZP

“In onze individualistische maatschappij vergeten we soms wat er echt toe doet. De KNRM heeft dit wel begrepen. Altijd ‘aan’ staan, voor de medemens, met passie en overtuiging, zonder eigenbelang. Daarom steun ik de KNRM.”

Floris Groeneveld

Critical Minds | MKB

“Vrijwilligers die met weer en wind de zee op gaan om mensen te redden, stoerder kan toch niet? KNRM weet als geen ander hoe je een positieve impact maakt, iets dat wij ook hoog op onze agenda hebben staan. Vandaar dat wij de KNRM een warm hart toe dragen.”

David Molenaar

Siemens Gamesa Renewable Energy | Corporate

“Wij steunen de KNRM simpelweg omdat we een goede buur willen zijn. Een ander helpen zit in ons beider bloed. Daarnaast is de KNRM op een mooie manier verankerd in de lokale gemeenschap en laten ze en wij samen zien dat vrijwillig en professioneel heel goed samen kunnen gaan.”

KNRM 200 club

Op 11 november 2024 bestaat de KNRM 200 jaar! In het jubileum jaar dat start op 11 november 2023 bieden wij diverse activiteiten en samenwerkingsmogelijkheden.

Heb je interesse in het verbinden van jouw merk aan de viering van het 200 jaar Koninklijke Nederlandse Redding Maataschappij? Lees dan hier meer over de activiteiten en mogelijkheden die wij bieden.

Heb je nog vragen of wensen?

Heb je nog vragen over zakelijke ondersteuning van de KNRM of wil je persoonlijk contact met ons? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. beantwoorden je vragen en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Jeroen Wooning

Relatiebeheerder / Fondsenwerver KNRM

Edward Zwitser

Relatiebeheerder / Fondsenwerver KNRM

Dit doet de KNRM met jouw donatie

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk. Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.  

Vind je het leuk om te zien wat we van jouw donatie kunnen kopen? Bekijk hier de materialen en opleidingen die wij nodig hebben voor onze reddingacties. Wordt jij ook KNRM donateur?

 • Handstakelicht

  € 20,00

  Handstakellicht aan boord van de reddingboot die bij nood of zoekactie kan worden afgestoken.

 • Laarzen

  € 30,00

  Geef warme comfortabele voeten aan een vrijwillige redder van de strandploeg!

 • Thermovest

  € 65,00

  Warm vest bij gure wind en regen onder het overlevingspak. Geef een vest voor een KNRM vrijwilliger.

 • Flitslicht

  € 82,00

  Noodflitslicht op het overlevingspak. Onbreekbaar, waterdicht, tot 5 km zichtbaar. Geeft 50 tot 70 flitsen per minuut.

 • Verrekijker

  € 200,00

  Levensreddend! Waterbestendig, lichtsterk, onmisbaar voor zoekacties naar drenkelingen.

 • Pieper

  € 245,00

  Met deze pieper wordt een vrijwilliger gealarmeerd. Binnen 10 minuten na alarmering moet een redder aan boord van de reddingboot zijn!

 • Helm

  € 259,00

  Geef een veiligheidshelm. Hoofdbescherming met ingebouwde communicatieset voor redders op open reddingboten.

 • AIS MOB

  € 300,00

  Levensreddend! Door deze noodzender kan een overboord geslagen vrijwilliger weer teruggevonden worden.

 • Overlevingspak (Basis)

  € 1.522,00

  Levensreddend! Een overlevingspak beschermt tegen onderkoeling en geeft drijfvermogen als een redder overboord geslagen is.

 • Opleiding schipper

  € 3.550,00

  Schippers van reddingboten hebben jaren ervaring en opleiding. Hun schippersopleiding leert ze nog beter leidinggeven. Investeer in de schippers van de toekomst!

 • Opleiding opstapper

  € 5.190,00

  Het complete opleidingspakket bevat meer dan zeven opleidingen en cursussen. Investeer in de vrijwillige redders van de toekomst!

 • Buitenboordmotor

  € 15.535,00

  Er zijn meer dan 50 buitenboordmotoren in gebruik op de reddingvloot. Ieder jaar worden er acht vervangen. Wilt u een grote gift doen en daar meer advies over? Neem dan contact met ons op.

  Mis de boot niet!
  Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

  Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.