Skip to main content

KNRM Captain of sales

22 november 2024

Captain of Sales

Captain of Sales is een actieve dag waarop jij (met een teamgenoot) allerlei opdrachten voor je kiezen krijgt. Opdrachten die soms maken dat je je soms waant in Expeditie Robinson, Wie is de mol of de slimste mens. Je volledige arsenaal aan kennis en kunde wordt aangesproken, zonder dat je sportman of vrouw moet zijn om succesvol te kunnen zijn. Door de grote diversiteit in opdrachten kan iedereen meedoen. Bekijk de video en foto-impressie voor een goed beeld wat je in positieve zin te wachten staat.

De opdrachten maken Captain of Sales tot een onvergetelijke dag

Bij Captain of Sales strijd je voor plezier, de eer en voor de superdonatie aan prijzengeld die aan het eind van de dag aan de KNRM wordt gedoneerd. Met die donatie kunnen onze vrijwillige redders veilig en professioneel hun werk doen. 

Deelname is gratis. Lijkt jou dit ook fantastisch om mee te maken? Lees dan meer op Captain of Sales of neem direct Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op met onze KNRM Captain of Sales projectleider Edward Zwitser

Video impressie Captain of Salses 2023

Het KNRM reddersgala

Elk jaar komen ruim 500 gasten naar Grand Hotel Huis ter Duin voor een ‘avondje KNRM’. Een avond in een sfeervolle ambiance met Hollandse gezelligheid, met een zeer goed verzorgd diner, topentertainment, cabaret en inhoudelijke bijdragen. Het Reddersgala ademt klasse uit, maar heeft tegelijkertijd een geheel eigen karakter. Ongedwongen, ‘niets moet’, ons kent ons en tóch op topniveau. Een wonderlijke combinatie die door veel gasten bijzonder gewaardeerd wordt.

Wil je ook graag bij het reddersgala aanwezig zijn of ben je nieuwsgierig? Neem dan direct contact op met Edward Zwitser. Of Lees meer en bekijk de impressie van 2022 op ons Reddersgala pagina.

Samen redden we levens

Hoe vergroot je de maatschappelijke betrokkenheid van je bedrijf? En hoe blijf je medewerkers boeien en betrekken? We denken graag mee hoe wij als KNRM meerwaarde kunnen bieden aan jouw bedrijf.

De KNRM ondersteunen kan op verschillende manieren. Lees op onze bedrijvenpagina wat we samen kunnen doen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.