Skip to main content

Persvragen

KNRM en Pers

Wil je aandacht besteden aan het werk van de KNRM? Dan zijn we je graag van dienst. De teksten en afbeeldingen op onze website zijn vrij te gebruiken. Verder kun je via onze Perskit de laatste persberichten bekijken en rechtenvrije foto’s en video’s downloaden. Voor alle content geldt dat de KNRM als bron dient te worden vermeld gezamenlijk met de naam van de fotograaf/filmer als die bekend is.

Journalistieke wensen

Heb je specifieke vragen of wensen voor een publicatie, neem dan contact op met onze afdeling Communicatie & Fondsenwerving (CenF). Zij zullen je verder helpen. CenF is te bereiken via 0255 548 454  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pers

Onze woordvoerders

Ben je journalist en heb je een dringende vraag? De reddingmaatschappij heeft 24 uur per dag en zeven dagen per week een woordvoerder beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Voor minder dringende vragen kun je de woordvoerder ook mailen. 

Voor meer dringende zaken kun je bellen met: 06 205 72 979 of bel ons kantoor: 0255 548 454 

Edward Zwitser

Woordvoerder

Tevens fondsenwerver en beheerder van het zakelijk netwerk van de KNRM

Martijn Bustin

Woordvoerder

Tevens medewerker operationele dienst

Marjolein Sturk

Woordvoerder

Tevens contactpersoon communicatie preventie & veiligheid

Kees Brinkman

Woordvoerder

Tevens contactpersoon voor corporate en externe communicatie

Lieneke de Kroon

Woordvoerder

Tevens contactpersoon voor reddingstations en interne communicatie

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.