Skip to main content

Symfonie van het water

Jubileumvoorstelling 200 jaar KNRM
12 en 13 oktober 2024

symfonie van het water

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober: 14:30 in het Nieuwe Luxor in Rotterdam

Met Stef Bos, Elske DeWall, FLEUR, Lucas Hamming, Berget Lewis en het symfonieorkest onder leiding van Eric van Tijn.

De Symfonie van het Water is een indrukwekkend visueel muziekspektakel waarvoor Nederlandse topartiesten zich hebben laten inspireren door het werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Ter ere van het 200-jarig bestaan van de KNRM zingen de artiesten de grootste hits die symbool staan voor Nederland Waterland en het unieke werk van de KNRM.

ONDER LEIDING VAN ERIC VAN TIJN

Hierin worden ze begeleid door een groot symfonisch orkest onder leiding van Eric van Tijn. Topartiesten Stef Bos, Elske DeWall, FLEUR, Lucas Hamming en Berget Lewis laten zich muzikaal van hun beste kant zien. Ze zingen niet alleen het beste uit eigen repertoire maar slaan ook speciaal voor deze voorstelling muzikaal de handen inéén. In de voorstelling zijn de verhalen van de bemanning en de mensen die hun leven aan hen te danken hebben op een indrukwekkende visuele wijze verwerkt. Geniet van een muzikaal eerbetoon aan het waterrijke Nederland en het werk van de redders op zee.  

De Symfonie van het Water, een concert dat raakt, verrast, inspireert en ontroert.  Op 12 en 13 oktober exclusief te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

STEF BOS

FLeur

Lucas Hamming

Berget Lewis

Elske de Wall

    Symfonie van het water wordt mede mogelijk gemaakt door:

    Mis de boot niet!
    Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

    Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.