Skip to main content

Govert Sweep als Redder op Zee

Datum: dinsdag 13 februari 2024 | Sectie: 200 jaar nieuws

Ter gelegenheid van ons 200-jarig jubileum, bundelen we onze krachten met Govert Sweep, een dynamische online video maker en presentator, om de opwindende wereld van maritieme reddingsoperaties aan een jonger publiek te presenteren.

 Govert Sweep: Avonturier en Aankomend Redder

Met meer dan 475.000 abonnees en 83 miljoen views, staat Govert Sweep bekend om zijn avontuurlijke content. Zijn nieuwe serie, die vanaf vandaag te zien is op zijn YouTube-kanaal, volgt zijn reis door de intense opleiding en acties van de KNRM.

Een Kijkje Achter de Schermen bij de KNRM

Govert heeft al diverse onderdelen van de KNRM-opleiding voltooid, waaronder de Helicopter Underwater Escape Training (HUET) en EHBO-cursussen. Zijn betrokkenheid benadrukt de inzet en moed van de KNRM-vrijwilligers en brengt het belang van hun werk onder de aandacht.

Het Belang van Jongere Generaties Betrekken bij de KNRM

Jacob Tas, directeur van de KNRM, benadrukt het belang van het betrekken van jongeren bij het reddingswerk. Door de samenwerking met Govert Sweep hoopt de KNRM het bewustzijn en de betrokkenheid van jongere generaties te vergroten.

Steun de Missie van de KNRM

In het jubileumjaar streeft de KNRM ernaar meer bekendheid te geven aan haar diverse activiteiten, van reddingsoperaties tot strandbewaking. De organisatie moedigt Nederlanders aan om donateur te worden of op andere manieren bij te dragen, zodat zij ook in de toekomst mensen en dieren in nood kunnen blijven helpen.

Klik hier voor aflevering 1

200 jaar nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.