Skip to main content

Fisherman’s Friend viert de kracht van de KNRM met een 30-delige podcastserie.

Datum: woensdag 29 november 2023 | Sectie: 200 jaar nieuws

Fisherman's Friend, het iconische merk van verfrissende pastilles, kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) die volgend jaar 200 jaar bestaat. Beide delen niet alleen een sterke band met de zee, maar ook een diepe waardering voor de moed, vastberadenheid en mentale kracht die nodig is om het onbekende te trotseren. 

“Als gezamenlijke vrienden van de visser, waarderen wij het bijzondere werk van de mannen en vrouwen van de KNRM. Ze zijn gemaakt van strong stuff. En strong stuff is natuurlijk the good stuff”, zegt Joost van de Sande, Marketing Manager van Fisherman's Friend.

Als onderdeel van de samenwerking zal Fisherman's Friend de podcast ‘Redders op Zee’ presenteren. Deze podcast werpt een licht op de verhalen van dappere KNRM’ers die dagelijks hun leven riskeren om anderen te redden op zee. Met niemand minder dan Roelof Hemmen als presentator.

Jacob Tas, directeur van de KNRM, benadrukt: “Onze 1400 vrijwilligers zullen zelf altijd ontkennen dat ze helden zijn, maar oordeel zelf en luister naar hun heldendaden op zee. Echte wilskracht, dat is wat we hier samen met Fisherman’s Friend vieren.”

"Het wordt onze taak om de verhalen van de KNRM bij zoveel mogelijk consumenten onder de aandacht te brengen. Deze podcast leent zich daar uitstekend voor. Samen met onze creative agency Here zijn we druk bezig om hiervoor een mooie campagne te ontwikkelen. Door een platform te bieden voor de verhalen van de KRNM hopen we dat er nog meer mensen bereid zijn om donateur te worden van deze unieke, zelfstandige organisatie", voegt Jeroen Jeroense, Brand Manager van Fisherman’s Friend, toe.

De productie van 30 podcastafleveringen is gestart. Vanaf 18 maart is de eerste aflevering beschikbaar op Spotify. Fisherman's Friend en de KNRM nodigen iedereen uit om de verhalen van moed en kracht van deze echte helden te ontdekken.

Luister de trailers van aflevering 1 & 2 hier en volg de 200 jaar-podcast 'Redders op zee', zodat je geen verhaal mist! 

Voor meer informatie, kijk op knrm.nl#podcast

Luister de trailer

200 jaar nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.