Skip to main content

KNRM Jubileumjaar van start!

Datum: zaterdag 11 november 2023 | Sectie: 200 jaar nieuws

Een overzicht van evenementen en gebeurtenissen

Vandaag, 11 november, is een speciale dag voor de KNRM. We vieren ons 199-jarig bestaan. En daarmee begint ook ons 200ste levensjaar, een jubileumjaar! Een mooie gelegenheid om terug te blikken op onze geschiedenis en vooruit te kijken naar de toekomst.

Tijdens ons jubileumjaar laten we heel Nederland kennismaken met ons werk. We vertellen onze bijzondere verhalen, zetten ons in om nieuwe donateurs te werven en laten zien hoe wij al 200 jaar bewust zonder overheidssubsidie opereren.

Voor het jubileumjaar heeft de KNRM een gevarieerd programma samengesteld, met zowel verwachte als verrassende elementen. Wie had bijvoorbeeld gedacht dat Stef Bos en Fleur Raateland, in samenwerking met Jochem Fluitsma en Eric van Tijn, een nummer over de KNRM zouden maken? Of dat Roelof Hemmen een podcastserie zou presenteren met de meest indrukwekkende verhalen van redders en geredden?

tijdlijn jubileumjaar

In deze tijdlijn vind je een selectie van de activiteiten uit het jubileumjaar. Binnenkort delen we meer van onze plannen. Benieuwd naar de laatste updates? Hou onze website en social media in de gaten!

200 jaar nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.