Skip to main content

Nieuwjaarsreceptie en jaaroverzicht (video)

Datum: dinsdag 15 januari 2019 | Sectie: Medemblik

Dinsdagavond 15 januari hebben de vrijwilligers van KNRM Medemblik de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden. Hierbij zijn drie bemanningsleden onderscheiden. Ook is het videojaaroverzicht van 2018 gepresenteerd.

In het Nederlands Stoommachinemuseum in Medemblik is dinsdagavond de nieuwjaarsreceptie van KNRM station Andijk en Medemblik georganiseerd. Door de secretaris van de plaatselijke commissie, de heer Klaas Kok, is teruggekeken op het drukste jaar in de geschiedenis van KNRM Medemblik. In totaal 69 acties, varierend van schepen die water maken tot verschillende medische inzetten.

Ook is de nieuwjaarsreceptie het moment om bemanningsleden extra in het zonnetje te zetten. Dit jaar zijn drie bemanningsleden van KNRM reddingsstation Andijk onderscheiden voor 10 jaar onafgebroken inzet voor het reddingsstation. Bruno Smit, Menno Betzema en Chris de Lange kregen de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt.

[youtube url="

"]

De Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid wordt toegekend aan hen, die aaneensluitend of met een onderbreking van ten hoogste twee maanden gedurende een periode van tenminste tien jaren in repressieve dienst taken op het terrein van openbare orde en veiligheid hebben verricht bij (in dit geval) een organisatie die zich inzet voor het redden van drenkelingen.

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.