Skip to main content

KNRM Medemblik maakt zich op voor de 24 Uurs Zeilrace

Datum: vrijdag 26 augustus 2022 | Sectie: Medemblik

De vrijwilligers van KNRM Medemblik gaan een druk weekend tegemoet. Vanavond gaat de 57e editie van de 24 Uurs Zeilrace van start met in totaal 406 ingeschreven deelnemers!

Traditioneel vaart reddingboot Bernardine van KNRM Medemblik tijdens de start van de 24 uurs race uit met een delegatie van gemeente Medemblik om de deelnemers die vanuit Medemblik starten veel succes te wensen en wat lekkers mee te geven voor onderweg. 24 uur later staan de vrijwilligers paraat om bij binnenkomst van alle deelnemers vrijwillig bruggeld te hengelen bij de passage van de Kwikkelse brug. Dit gebeurd met behulp van traditionele klompjes, de 'binnengehengelde' inkomsten komen ten goede aan de KNRM.

KNRM Medemblik bakt ze bruin
Zondagochtend staat KNRM Medemblik vanaf 07.00 tot 11.00 uur klaar voor de verkoop van lekkere broodjes. Zowel op de Westerhaven als op de Oosterhaven staan er gezellige kraampjes klaar waar onze vrijwilligers de zeilers van harte welkom heten. Ook hierbij geldt dat de inkomsten ten goede komen aan de KNRM.

Let op: Zondagochtend komt het traditionele ontbijt bij Kasteel Radboud te vervallen.

KNRM Helpt-app
De KNRM Helpt-app is handig voor elke watersporter die onbezorgd wil genieten op en aan het water. De app biedt naast de vele handige functies ook een functie om direct hulp te vragen als er problemen zijn. Kijk hier voor meer informatie.

 

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.