KNRM Medemblik maakt zich op voor de 24 Uurs Zeilrace

KNRM Medemblik maakt zich op voor de 24 Uurs Zeilrace

26 augustus 2022
Medemblik

De vrijwilligers van KNRM Medemblik gaan een druk weekend tegemoet. Vanavond gaat de 57e editie van de 24 Uurs Zeilrace van start met in totaal 406 ingeschreven deelnemers!

Traditioneel vaart reddingboot Bernardine van KNRM Medemblik tijdens de start van de 24 uurs race uit met een delegatie van gemeente Medemblik om de deelnemers die vanuit Medemblik starten veel succes te wensen en wat lekkers mee te geven voor onderweg. 24 uur later staan de vrijwilligers paraat om bij binnenkomst van alle deelnemers vrijwillig bruggeld te hengelen bij de passage van de Kwikkelse brug. Dit gebeurd met behulp van traditionele klompjes, de 'binnengehengelde' inkomsten komen ten goede aan de KNRM.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

KNRM Medemblik bakt ze bruin
Zondagochtend staat KNRM Medemblik vanaf 07.00 tot 11.00 uur klaar voor de verkoop van lekkere broodjes. Zowel op de Westerhaven als op de Oosterhaven staan er gezellige kraampjes klaar waar onze vrijwilligers de zeilers van harte welkom heten. Ook hierbij geldt dat de inkomsten ten goede komen aan de KNRM.

Let op: Zondagochtend komt het traditionele ontbijt bij Kasteel Radboud te vervallen.

KNRM Helpt-app
De KNRM Helpt-app is handig voor elke watersporter die onbezorgd wil genieten op en aan het water. De app biedt naast de vele handige functies ook een functie om direct hulp te vragen als er problemen zijn. Kijk hier voor meer informatie.

 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij