KNRM 200 jaar

Partnership voor een leven

KNRM 200 Club

De KNRM is een van de hoogst gewaardeerde goede doelen in Nederland. Op 11 november 2024 bestaat de KNRM 200 jaar. Om dit bijzondere jubileum een jaar lang te vieren, nodigen wij merken uit om samen te werken en elkaars waarde te versterken. Het jubileumjaar start op 11 november 2023 en eindigt precies een jaar later op de verjaardag in 2024. Gedurende dit jaar en de daaropvolgende jaren willen wij onze naams- en merkbekendheid vergroten met hulp van de KNRM 200 CLUB.

Wij bieden samenwerkingsmogelijkheden die de kernwaarden van de KNRM- betrouwbaarheid, moed, professionaliteit en onafhankelijkheid met jouw merk verbinden. Ontdek hieronder de diverse jubileumactiviteiten en de samenwerkingsmogelijkheden in ons jubileumjaar. Daarnaast gaan wij graag in gesprek om andere opties met elkaar te verkennen om je toe te voegen als lid van de KNRM 200 CLUB.

KNRM 200 Club

KNRM 200 club

Nederland, land van water

Water is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse identiteit. De KNRM speelt hierin al 200 jaar een belangrijke rol. Wij redden levens op zee en het ruime binnenwater op vrijwillige basis en - sinds onze oprichting in 1824 - bewust zonder overheidssteun. Onze bijna 130.000 donateurs voelen zich sterk verbonden met de redders op zee en blijven hen vaak decennialang steunen. In deze video nemen we je mee hoe wij als KNRM vol trots onderdeel zijn van de geschiedenis op de Nederlandse wateren.

x
casio-x-knrm KNRM 200 Club  - KNRM
Casio X KNRM partnership

Verbind je merk aan deze unieke activiteiten

Wil je jouw merk verbinden aan de viering van 200 jaar Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij? Dit is dé kans om als lid van de KNRM 200 CLUB deel uit te maken van een bijzonder jubileumjaar vol inspirerende, ontroerende en meeslepende evenementen en projecten. Van de unieke podcastserie tot de spectaculaire jubileumvoorstelling, het prachtige jubileumboek en de avontuurlijke YouTube-serie – er zijn tal van mogelijkheden om jouw merk te koppelen aan de viering van deze iconische Nederlandse organisatie.Ontdek hieronder de verschillende elementen van het jubileumjaar en kies de projecten die het beste bij jouw merk passen. Neem contact met ons op om een samenwerking te bespreken die de merkwaarden van de KNRM en jouw merk op een indrukwekkende manier samenbrengt.

Omarm de 45 delige podcast serie

Wij bieden de mogelijkheid om je merk te koppelen aan afleveringen van deze unieke 45-delige serie, gepresenteerd door Roelof Hemmen. In deze podcast, die geproduceerd wordt samen met gerespecteerde media partners, gaat Roelof op zoek naar de beste, mooiste en meest ontroerende verhalen van de KNRM en gaat hij in gesprek met redders, slachtoffers en nabestaanden. Neem contact met ons op om de sponsoropties te bespreken en samen te werken aan een unieke podcast die jouw merk en de KNRM op een indrukwekkende manier met elkaar verbindt.

Een uniek fotoboek over de ‘Helden van de Zee’

Wij bieden de kans om dit prachtige boek, gerealiseerd in samenwerking met het Scheepvaartmuseum, te sponsoren. Topfotografen Robin de Puy en Jeroen Hofman brengen de 'Helden van de Zee' in beeld, zowel als portret en aan het werk in hun natuurlijke omgeving. Door je merk aan dit unieke boek te verbinden, draag je bij aan het vastleggen van de 200-jarige erfenis en toekomstvisie van de KNRM. Neem contact met ons op om de sponsoropties te bespreken en een blijvende impact te creëren met een samenwerking die jouw merk en de KNRM op een betekenisvolle manier verbindt.

Heb je vragen of ideeën?

Mail ons of bel voor een afspraak en vraag naar Edward Zwitser, Bas Dijkstra of Ralf van Vegten.

Tot ziens!

Samen redden we levens

Vraag je je na het lezen van deze pagina af hoe jouw bedrijf zich nog meer kan verbinden met de KNRM? Op onze KNRM bedrijvenpagina vertellen wij je graag meer. We vertellen niet alleen hoe we samen de verbintenis aan kunnen gaan, maar ook wat de KNRM voor jouw bedrijf en merk kan betekenen.

Samenwerken

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij