Skip to main content

Jubilarissen en afscheid bij KNRM station Urk

Datum: maandag 14 januari 2019 | Sectie: Urk

Traditioneel is er in januari de jaarlijkse KNRM avond voor vrijwilligers van het Urker reddingstation. Tijdens deze avond wordt er teruggekeken op het oude jaar, vooruitgekeken naar het nieuwe jaar en worden de nodige personen in het zonnetje gezet. Dit jaar waren er 2 jubilarissen en 3 bemanningsleden en 1 plaatselijk commissielid die afscheid namen van de KNRM.

Het is binnen de reddingmaatschappij een gewoonte om jaarlijks de vrijwilligers, die 10 jaar of daarna elke 5 jaar verbonden te zijn aan het reddingstation, de vrijwilligersmedaille te overhandigen en na 10 jaar de oorkonde Openbare Orde Veiligheid uit te reiken. Het is een blijk van waardering voor de belangeloze inzet.

Dit jaar was het de beurt aan 2 actieve bemanningsleden om deze in ontvangst te nemen: Andries Lambregtse (10 jaar) en Pieter Kaptein (15 jaar). Ook namen een 3 bemanningsleden en 1 plaatselijk commissielid afscheid na een lange staat van dienst.
Pieter Keuter, die na 32 jaar bij de KNRM Urk afscheid neemt en in het zonnetje werd gezet. Uit handen van de operationeel inspecteur Dick Veen ontving hij diverse presentjes.
Rein Snoek stopt na 17 jaar, Maarten Andries Bakker stopt na 11 jaar en Erik Keuter stopt na 4 jaar. Allen worden bedankt voor hun (vrijwillige)inzet.

Foto. Van links naar rechts. Burgemeestersechtpaar, Rein Snoek, Maarten Andries Bakker, Pieter Keuter, Pieter Kaptein, Erik Keuter en Andries Lambregtse

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.