Skip to main content

Stormachtige evacuatie van Offshore vaartuig

Datum: zondag 09 februari 2020 | Sectie: Hoek van Holland

Zondag om 14.15 uur opgeroepen om een patiënt af te halen van een Belgisch offshore vaartuig. Het schip was juist buitengaats gevaren in Westelijk richting toen zich een ongeval aan boord voordeed.

Het noodlijdende vaartuig voer vervolgens retour richting kust. Ondertussen was besloten, gezien de weersomstandigheden van zo’n 8-9 Beaufort om de patiënt in de Waterweg over te nemen. In rustiger vaarwater werd de man soepel overgenomen op de reddingboot ‘Jeanine Parqui’. Bij terugkomst in de Berghaven rond 14.45 uur werd de patiënt per gereedstaande ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoek van Holland

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.