Reddingbootdag KNRM Huizen 2024

KNRM200_social_huizen0 Reddingbootdag KNRM Huizen 2024 - KNRM
25 mei 2024
Huizen

Op zaterdag 25 mei 2024 wordt weer de landelijke reddingbootdag gehouden van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Ook KNRM Huizen doet mee. De bezoekers kunnen kennis maken met het reddingwerk op het water, de vrijwilligers en het materieel van de KNRM.

Reddingbootdag is ieder jaar een gezellig druk bezocht evenement. Meevaren is helaas geen garantie. Het is afhankelijk van weersomstandigheden en drukte of eventueel een echte alarmering.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

U bent altijd bijzonder welkom om het reddingstation te bekijken en de vrijwilligers te ontmoeten. Veel reddingstations organiseren op deze dag ook allerlei extra activiteiten. Neem altijd uw pasje of de uitnodiging mee om aan te tonen dat u donateur of Jonge Redder bent.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij