Skip to main content

KNRM redders helpen redders op Chios

Datum: dinsdag 15 maart 2016 | Sectie: Chios

Met een internationale hulpactie zorgt de KNRM ervoor dat in korte tijd een reddingstation op Chios kan worden ingericht voor het Hellenic Rescue Team.

Vier KNRM-vrijwilligers arriveerden zondag op het eiland met twee reddingboten en materieel. In de haven van Chios drijft nu een grote steiger met twee reddingboten die ingezet kunnen worden om vluchtelingen in nood te helpen. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door nieuwe donaties aan de KNRM.

Deze week beginnen 25 Griekse vrijwilligers met de opleiding tot redder. De KNRM vrijwilligers zullen hun kennis en kunde overdragen op de Grieken. Er is nog € 70.000 nodig voor de komende drie maanden, waarna het materieel geschonken kan worden aan de Griekse redders.

Help mee! Ga naar www.reddershelpenredders.nl

Chios

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.