Skip to main content

Wij zoeken...

Datum: dinsdag 27 juni 2023 | Sectie: Schiermonnikoog

Wij zoeken…

Het mooie KNRM station Schiermonnikoog is op zoek naar een (team) vrijwilliger(-s) die het station wil bijstaan en vertegenwoordigen bij zaken binnen Communicatie (online-marketing, digitale media) en Fondsenwerving (CC&F). Ontwikkelingen op meerdere fronten, in combinatie met ideeën die er al zijn, maakt deze functie breed en uitdagend.

Zo maak je deel uit van het reddingstation en daarmee kom je ons team van enthousiaste vrijwilligers ondersteunen. Daarnaast ben je verzekerd van support door het professionele team van het hoofdkantoor in IJmuiden.

Lijkt dit je leuk? Ben je enthousiast en heb je zin om onderdeel van ons team te worden of ken je iemand die dit graag zou willen doen? Laat dan van je horen! We gaan een avond plannen waarin je mee genomen wordt in het werk van het CC&F team.


Geïnteresseerd of meer informatie nodig? Neem contact op met Henno Hogervorst via 06-24500485 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uiteraard kan je Boudewijn ook even aanschieten.

Schiermonnikoog

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.