Wij zoeken...

Wij zoeken...

27 juni 2023

Wij zoeken…

Het mooie KNRM station Schiermonnikoog is op zoek naar een (team) vrijwilliger(-s) die het station wil bijstaan en vertegenwoordigen bij zaken binnen Communicatie (online-marketing, digitale media) en Fondsenwerving (CC&F). Ontwikkelingen op meerdere fronten, in combinatie met ideeën die er al zijn, maakt deze functie breed en uitdagend.

Zo maak je deel uit van het reddingstation en daarmee kom je ons team van enthousiaste vrijwilligers ondersteunen. Daarnaast ben je verzekerd van support door het professionele team van het hoofdkantoor in IJmuiden.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Lijkt dit je leuk? Ben je enthousiast en heb je zin om onderdeel van ons team te worden of ken je iemand die dit graag zou willen doen? Laat dan van je horen! We gaan een avond plannen waarin je mee genomen wordt in het werk van het CC&F team.

Geïnteresseerd of meer informatie nodig? Neem contact op met Henno Hogervorst via 06-24500485 of mail naar secretaris@schiermonnikoog.knrm.nl Uiteraard kan je Boudewijn ook even aanschieten.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij