Trouwe donateurs zijn getuige snelle hulpverlening

7 oktober 2017
dordrecht

Tijdens de ontvangst van onze zeer trouwe ‘Redders aan Wal’ gingen de alarmpiepers van de reddingbootvrijwilligers van KNRM reddingstation Dordrecht Zuid op Willemsdorp. Melding ‘jacht in de problemen’.

Een jacht had motorproblemen gekregen op de kruising Dordtse Kil - Hollands Diep. Direct ontstond er een gezonde spanning bij de aanwezige gasten.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Met een aardige bries, zuidwest 6, wist de schipper het jacht te ankeren net buiten de hoofdvaargeul op de drukbevaren kruising.

Het jacht werd door de vrijwilligers naar de jachthaven van Willemsdorp gebracht

Vanaf het reddingstation was de hulpverlening goed te volgen. De trouwe donateurs maakte zo live mee hoe een hulpverlening in 2017 op het water wordt afgehandeld.

Een bijzondere onderbreking van een bijzonder programma voor de jubilarissen die al 50 en zelfs 60 jaar 'redder aan wal' zijn.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij