Ames Bedrijfswagencentrum schenkt €2500,- aan KNRM Dordrecht

Ames Bedrijfswagencentrum schenkt €2500,- aan KNRM Dordrecht

15 maart 2022

Onlangs Is Ames Bedrijfswagencentrum uitgeroepen tot ‘’𝐕𝐨𝐥𝐤𝐬𝐰𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐁𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐟𝐬𝐰𝐚𝐠𝐞𝐧𝐬 𝐒𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐃𝐞𝐚𝐥𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐉𝐚𝐚𝐫’’. Zij hebben inmiddels de prestigieuze en felbegeerde award en prijzengeld met trots in ontvangst genomen van Volkswagen Bedrijfswagens Nederland.

Geheel volgens Ames tradie schenken zij het gewonnen prijzengeld graag aan een goed doel. Dit keer is dat de KNRM Dordrecht geworden. De KNRM is geen overheidsdienst, maar een zelfstandige organisatie die in stand wordt gehouden door donaties, giften en sponsoring. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Joost Weeda, coördinator communicatie en fondsenwerving: “Daarom zijn wij als KNRM zo blij met deze gift. Wij zien dat Ames als bedrijf voorloopt op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze besteden veel aandacht aan veiligheid en mensen. We zijn trots met zo’n sterke ambassadeur.”

“Ames Bedrijfswagencentrum voelt zich verbonden met de KNRM. Stoer en betrouwbaar zijn twee dingen die voor beide organisaties opgaan. Dus daarom moest deze prijs wel naar de KNRM gaan”, aldus Rob van der Velden, manager Ames Bedrijfswagens. 

Foto: Maurice Woning, opstapper op de reddingboten KBW 1910 en Tjepke Ekkelboom,  nam op 9 maart 2022 de cheque in ontvangst namens de KNRM.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij