Skip to main content

Winnaars KNRM mutsen bekend

Datum: woensdag 10 mei 2023 | Sectie: Dordrecht noord

In de aanloop naar REDDINGBOOTDAG 2023 organiseerde het C&F team van KNRM reddingstation Dordrecht een deelactie op Instagram, LinkedIn en Facebook. 

De drie winnaars zijn Henry Vink, Corrie Reesink - Van Dijck en Tibor de Klark. Zij mogen op REDDINGBOOTDAG hun prijs ophalen in het boothuis van KNRM reddingstation Dordrecht aan de Rijksstraatweg 365 te Dordrecht.

De REDDINGBOOTDAG begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De hele dag kunnen donateurs en diegenen die donateur willen worden kennis maken met het werk van de vrijwilligers van de Konklijke Nederlandse Reddingmaatschappij. Bij het reddingstation geven ook brandweer, politie te water en ambulancedienst acte de presence. 

Verder is er van alles te doen voor kinderen en volwassenen. Er kan gegeten worden en in de reddingbootwinkel liggen prachtige cadeaus voor klein en groot die tegen een gulle gift worden geruild. 

Donateurs, wij noemen ze Redders aan de Wal, kunnen meevaren met de reddingboten KBW 1910 en Tjepke Ekkelboom van het Dordtse reddingstation. Wie nog geen Redder aan de Wal is kan het ter plekke worden en kan dan ook meevaren. 

Allen tot zaterdag 13 mei!!!

REDDINGBOOTDAG 2023

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.