Skip to main content

Vermiste visser

Datum: woensdag 16 december 2020 | Sectie: Dordrecht noord

Op 16 december wordt er vroeg in de ochtend alarm gegeven voor een persoon te water in de Lek.

De KNRM reddingboot Tjepke Ekkelboom van KNRM reddingstation Dordrecht-Noord vaart met spoed uit. Ook brandweer, politie en Rijkswaterstaat zijn op de Lek aanwezig. Er wordt groot opgeschaald en intensief gezocht.

Op een steiger was een hengel en een emmer met aas aangetroffen zonder visser. Gevreesd werd dat de visser te water was geraakt.

De diverse eenheden zoeken de oever en de rivier af maar vinden niets. Na enige tijd komt er een werkscheepje langs wat weet te vertellen dat de hengel en de emmer met aas er een uur of zes eerder ook al lagen. Hierop wordt besloten de zoekactie af te blazen. De politie zal verder de eigenaar van hengel en aas te traceren.

De reddingboot Tjepke Ekkelboom ligt na de twee uur zoeken voor het middaguur weer in haar boothuis. Ook in de wintermaanden altijd gereed voor een redding of hulpverlening. 

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.