Skip to main content

Zinkend schip in haven Moerdijk

Datum: vrijdag 03 juli 2020 | Sectie: Dordrecht noord

KNRM station Dordrecht is vandaag om 17.15 uur opgeroepen voor een zinkend jacht in de haven van Moerdijk. Vier opvarenden zijn te water geraakt.

Rijkswaterstaat, politie en brandweer komen met spoed ter plaatse. Ook een ambulance en de traumahelikopter met het MMT zijn onderweg. De haven van Moerdijk ligt tegenover het reddingstation en de reddingboot KBW1910 is dan ook zeer snel ter plaatse.


Drie opvarenden worden met lichte onderkoelingsverschijnselen aan wal gebracht. De vierde persoon is door de vrijwilligers van de KNRM samen met de politie gereanimeerd. 


De slachtoffers worden door de ambulancedienst verder opgevangen. De KBW1910 kan retour station, Rond 19:00 uur is de reddingboot van de KNRM station Dordrecht en haar bemanning weer gereed voor een nieuwe inzet

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.