Skip to main content

Verlaten bootje

Datum: donderdag 12 november 2020 | Sectie: Dordrecht noord

Op 12 november wordt de bemanning van de KBW 1910 gealarmeerd omdat er in het Gat van de Kerksloot in de Brabantse Biesbosch een boot op een rare plek ligt. Aan boord is geen teken van leven te bespeuren en dat maakt dat de meldkamer gebeld wordt. 

De KBW 1910 is snel ter plaatse. Aan lager wal ligt een 10 meter lange motorboot met de navigatieverlichting nog aan. Aan boord is niemand te bekennen. Na overleg met de politie wordt besloten de boot op sleeptouw te nemen en over te brengen naar de haven van Drimmelen. Daar wordt de boot overgedragen aan de politie.

Later blijkt dat de eigenaar van de boot van boord was gegaan nadat de stuurinrichting het begeven had waardoor hij in de wal van het Gat van de Kerksloot was gestrand. De politie heeft de zaak verder afgehandeld. 

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.