Skip to main content

Koffie maakt nachtelijke uitruk dragelijk

Datum: zondag 04 juni 2017 | Sectie: Dordrecht noord

In de nacht van zaterdag op zondag wordt de bemanning van de KBW 1910 even na enen uit bed gepiept in verband met de waarneming van vuurverschijnselen op de Amer tegenover Lage Zwaluwe. Met de slaap nog in de ogen gaan de mannen aan boord om ter plaatse te gaan.

Omdat het niet duidelijk is of er hier een stuk Biesbosch of een schip in brand staat zijn ook brandweer en politie gewaarschuwd. Enige haast is geboden.

Het blijkt echter te gaan om een vuurkorf op het voordek van een schip bij een strandje in het Zuidergat van de Vissen waar een kleine beach party gaande is.

Voor de KBW 1910 is er niets te doen en de mannen keren terug. Tot hun grote vreugde staat walkapitein Bas op KNRM-reddingstation Dordrecht-Zuid klaar met verse koffie.

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.