Koffie maakt nachtelijke uitruk dragelijk

4 juni 2017
dordrecht

In de nacht van zaterdag op zondag wordt de bemanning van de KBW 1910 even na enen uit bed gepiept in verband met de waarneming van vuurverschijnselen op de Amer tegenover Lage Zwaluwe. Met de slaap nog in de ogen gaan de mannen aan boord om ter plaatse te gaan.

Omdat het niet duidelijk is of er hier een stuk Biesbosch of een schip in brand staat zijn ook brandweer en politie gewaarschuwd. Enige haast is geboden.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Het blijkt echter te gaan om een vuurkorf op het voordek van een schip bij een strandje in het Zuidergat van de Vissen waar een kleine beach party gaande is.

Voor de KBW 1910 is er niets te doen en de mannen keren terug. Tot hun grote vreugde staat walkapitein Bas op KNRM-reddingstation Dordrecht-Zuid klaar met verse koffie.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij