Skip to main content

Helikopter NHV en KNRM oefenen met Rotary

Datum: maandag 11 juli 2016 | Sectie: Dordrecht noord

Maandag 11 juli 2016 was Paul Wessels van het STC-KNRM met een grote groep leden van de Rotaryclub Waal en Devel en twee zusterclubs uit de Drechtsteden te gast op KNRM reddingstation Dordrecht-Zuid.

De gasten werden getracteerd op een spectaculaire oefening met reddingboot KBW 1910 en de helikopter van Noordzee Helikopters Vlaanderen. Bij een strak windje uit het westen leverde dit prachtige beelden op.

Natuurlijk is er van de gelegenheid gebruik gemaakt om nieuwe fondsen te werven en het werk van de KNRM op de wateren rond het Eiland van Dordt nog eens onder de aandacht te brengen.

Eens te meer is gebleken dat men er geen idee van heeft dat de KNRM 24/7 paraat staat om hulp op het water te verlenen en dat zonder enige steun van de overheid. Dit maakte op de meeste gasten diepe indruk wat resulteerde in een spontane gift en weer een aantal nieuwe redders aan de wal.

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.