Skip to main content

Auto te water

Datum: woensdag 10 juli 2019 | Sectie: Dordrecht noord

De vrijwilligers van KNRM-reddingstation Dordrecht worden in de vroege ochtend van woensdag 10 juli gealarmeerd voor een auto te water bij de Moerdijkbruggen.

De locatie is recht tegenover het reddingstation en de reddingboot KBW 1910 is snel ter plaatse.

Huldpiensten zijn massaal aanwezig. Naast de KNRM zijn de brandweer, politie, ambulancedienst, traumahelikopter, Rijkswaterstaat en de politiehelikopter ter plaatse. Rijkswaterstaat en de KBW 1910 maken zoekslagen op het water. De politiehelikopter probeert vanuit de lucht de situatie goed in beeld te krijgen en de brandweerduikers zoeken rond de te water geraakte auto.

Na enige tijd wordt een persoon onder water aangetroffen door de brandweerduikers. Helaas is de persoon overleden. De politie onderzoekt de zaak verder.

De zon is al op als de KBW 1910 weer uitrukgereed in haar boothuis ligt. De bemanning kan thuis aan het ontbijt aanschuiven voordat ze weer naar hun normale werk gaan.

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.