Skip to main content

Stef Bos en FLEUR lanceren nieuwe single - Wat Als De Storm Komt

Datum: vrijdag 12 januari 2024 | Sectie: Nieuws

Ter ere van het 200-jarig bestaan van de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij (KNRM), lanceren de Nederlandse artiesten Stef Bos en FLEUR de single 'Wat Als De Storm Komt'. Dit lied is een ode aan de moedige redders die zich dagelijks inzetten voor de veiligheid op en rond het Nederlandse water.

'Wat Als De Storm Komt' is een indrukwekkend lied dat het gevaarlijke werk van de KNRM-medewerkers en -vrijwilligers belicht. De productie van deze pakkende single ligt in handen van de bekende producers Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Een bijbehorende videoclip, die het heroïsche werk van de KNRM toont, is te vinden op YouTube

Wat als de storm komt door Stef Bos en FLEUR

https://youtu.be/WQAjM3Rpb_w

Luister ‘Wat als de storm komt’ nu ook op jouw eigen favoriete streaming platform

Afspelen

Stef Bos; "Niets is mooier dan een song te schrijven over mensen die in stilte hun handen uit de mouwen steken." FLEUR weet als schoondochter van een kapitein hoe belangrijk de rol van de KNRM is en voegt toe: "Wat een super grote eer. Als je als artiest gevraagd wordt om een nummer te maken als eerbetoon voor al die redders, die met gevaar voor eigen leven de zee op gaan, is dat het minste wat wij terug kunnen doen. Samenwerken met Stef voor dit 200-jarige jubileum is het bijzonderste avontuur uit mijn carrière tot nu toe. Hij weet als geen ander hoe je een verhaal muzikaal kunt vertellen en ik vind dat de combinatie van onze stemmen waanzinnig uitpakt op deze single."

De KNRM is ongelofelijk trots op het feit dat deze Nederlandse artiesten het verhaal van de bemanning van de reddingboten vertellen. Directeur Jacob Tas; “Het geeft Nederland een uniek kijkje achter de schermen van onze bescheiden organisatie. Meer dan 2500 keer per jaar doen wij ons werk in stilte en nu staat de spotlight dankzij Stef Bos en FLEUR even op wat wij doen voor Nederland” 

Benieuwd hoe deze videoclip tot stand is gekomen?

Bekijk hier de 'Behind the scenes' van de videoclip 'Wat als de storm komt' 

https://youtu.be/qg2Yry6lNQU

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.