Skip to main content

Open avonden reddingstations

Datum: vrijdag 14 juli 2017 | Sectie: Nieuws

De laatste jaren zijn steeds meer reddingstations begonnen met het houden van open avonden in de zomervakantieperiode. Een open avond lijkt een beetje op een mini-Reddingbootdag: het materieel is te bezichtigen en vrijwilligers geven uitleg over het reddingwerk. Het doel van de open avonden is om mensen kennis te laten maken met de Reddingmaatschappij, de naamsbekendheid en zichtbaarheid van de KNRM te vergroten. Het programma vult ieder reddingstation op zijn eigen manier in. Op sommige reddingstations wordt niet met nieuwe donateurs gevaren, maar op andere reddingstations weer wel.

In deze zomer houden de reddingstations Egmond aan Zee, Petten, Westkapelle, Schiermonnikoog, Katwijk aan Zee, Zandvoort, Wijk aan Zee, Terschelling en Cadzand open avonden.

Dus als je een leuke avond wilt beleven, bezoek dan een van de open avonden.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.