Skip to main content

De KNRM jaarwimpel van 2023 is uit!

Datum: woensdag 03 mei 2023 | Sectie: Nieuws

De KNRM jaarwimpel is de afgelopen jaren een bekend symbool van de KNRM geworden. Sinds 2015 worden er maar liefst meer dan 7.000 exemplaren per jaar verkocht aan mensen die hun steun betuigen aan de KNRM. De wimpel wordt gebruikt als decoratieve wimpel aan boord van boten en jachten en is een teken van waardering voor de inzet van de KNRM. De KNRM jaarwimpel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Door de duurzaamheid van de KNRM jaarwimpel is deze na al die jaren een waar collectors-item geworden. Wil je ook dit jaar weer een mooie wimpel van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij om aan je collectie toe te voegen of je collectie te starten? Doneer dan 25 euro of meer en je krijgt de officiële KNRM-wimpel 2023 gratis thuisgestuurd. Doneer nu Je kunt de nieuwe KNRM jaarwimpel ook kopen via de KNRM Reddingwinkel en bij alle KNRM reddingstations. Speciaal voor de schepen van de binnenvaart en de charter is er de tijdloze grote wimpel van 50 x 100 cm. Deze kun je rechtstreeks bestellen bij de producent Faber Vlaggen. Wij redden mens en dier in nood op zee of de ruime binnenwateren van ons land. Dat doen we sinds 1824 vrijwillig, belangeloos en onafhankelijk. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, onder alle weersomstandigheden staan wij klaar als we worden opgeroepen. De KNRM helpt of redt iedereen die dat nodig heeft. Wij zijn een onafhankelijk goed doel, ontvangen geen subsidies en bestaan dankzij donateurs. Met hun steun kunnen wij nu en in de toekomst veilig uitvaren. Vragen? Neem gerust contact op. Contact

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.