Meer dan 20 reddingen in een zomer

Meer dan 20 reddingen in een zomer

12 september 2022

Deze zomer heeft KNRM Hindeloopen niet gezeten. Sterker nog, er is flink doorgevaren. We zijn tenslotte 24/7 paraat. Onze boten, Alida en Neeltje Struijs hebben er de afgelopen zomerweken meer dan 20 reddingen opzitten.

Tweemaal zijn we ingezet voor assistentie bij een reanimatie, tweemaal voor een zinkend schip, we hebben een medische evacuatie uitgevoerd en zijn 12 keer ingezet voor boten die zijn vast komen te zitten, een vorm van motorpech hadden en een paar keer voor een surfer /supper die in de problemen kwam.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Geweldig dat we de week voordat ze naar de HISWA vertrok, de nieuwe redidngboot “Riet en Jan van Wijk” hebben mogen uitproberen. Het eerste exemplaar van de nieuwe Van Wijk-klasse. We hebben er zelfs al een aantal inzetten mee kunnen uitvoeren. 

Vanmorgen is onze RIB, Neeltje Struijs opgehaald voor motoronderhoud. Een oude bekende van ons, de Atlantic 75, Francine Kroesen neemt tijdelijk naar plaats in.

KNRM Hindeloopen is nog altijd paraat, maar we blijven op zoek naar nieuwe bemanningsleden. Interesse? Kijk op de wervingsposter voor de juiste contact gegevens. 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij