Skip to main content

Daar doe je het voor!

Datum: zaterdag 03 september 2022 | Sectie: Hindeloopen

Vanochtend heeft de bemanning van KNRM Hindeloopen samen met KNRM Den Oever geoefend op het Windpark Fryslân. Kort daarna werden we, voor de 57e keer dit seizoen, gealarmeerd. Deze keer voor een reanimatie op een zeiljacht in de geul van Makkum.

Toen we daarnaar onderweg waren, bleek dat het jacht inmiddels aan de steiger lag en de reanimatie was voortgezet. De reddingboten Alida en Neeltje Struijs konden daarom terugkeren naar Hindeloopen. Één van onze vrijwilligers was inmiddels met de auto ter plaatse en heeft de collega-hulpverleners van GHOR, Brandweer en Politie nog geassisteerd. De patiënt is na verloop van tijd met een ambulance afgevoerd naar het Medisch Centrum Leeuwarden. Geweldig werk van de samenwerkende hulpdiensten!

Net terug in Hindeloopen kregen onze boten opnieuw een melding van een zeiljacht in problemen. Dat jacht is veilig in de haven afgemeerd. KNRM Hindeloopen is in de voorbije vakantieperiode druk in de weer geweest. Later een overzicht van onze inzetten de afgelopen weken.

Hindeloopen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.