Simmer yn Hylpen

Simmer yn Hylpen

2 augustus 2022
Hindeloopen

In deze week met overwegend mooi weer is KNRM Hindeloopen acht keer ingezet om watersporters in problemen te redden. We hebben met onze boten Alida en Neeltje Struijs veel uren gemaakt.

Waar het vooral zeilschepen met motorproblemen of vastlopen op ondiepten betrof, hebben we ook een motorkruiser kunnen helpen en zelfs een rubberbootje midden op het IJsselmeer in veiligheid kunnen brengen. In totaal zijn er deze week weer 12 opvarenden veilig aan wal kunnen stappen. 

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Ga je het water op?
Met de gratis KNRM Helpt-app kunnen watersporters vaarplannen maken, informatie uit de omgeving raadplegen en de weersvoorspelling in de gaten houden. En met een speciale knop schakelen ze snel hulp in bij pech of noodsituaties. Bij gebruik van de app zien de Kustwacht en KNRM onmiddellijk waar de boot zich bevindt.

Wat doe jij als het windkracht 8 waait
Zit je op de bank, of ga je het water op met een van onze reddingboten? KNRM Hindeloopen is op zoek naar bemanningsleden. Interesse? Kom naar ons bemanningverblijf op onze vaste oefenavond dinsdag om 19.30 uur of neem contact op met: secretaris@hindeloopen.KNRM.nl

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij