Skip to main content

Trouwe donateurs op bezoek.

Datum: zaterdag 11 november 2023 | Sectie: Hindeloopen

Trouwe donateurs van KNRM bezoeken Hindeloopen
60/50 jaar trouw aan een zeewaardig goed doel

Op zaterdag 11 november, exact op de 199e verjaardag van de KNRM de start van ons jubileumjaar, heeft KNRM Station Hindeloopen 3 donateurs van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ontvangen.  Deze "Redders aan de wal" werden in 1963 of 1973 donateur van de KNRM en zijn ons altijd trouw gebleven

 In een druk bemanningverblijf werden de “zilveren” donateurs ontvangen. Na een kop koffie en oranjekoek werden de zilveren KNRM-spelden uitgereikt door onze voorzitter Gea Wielinga. Behalve het speldje ontvingen ze een persoonlijke brief van de directeur KNRM en het boek: “wie goed doet”.

 Daarna was het tijd om “op het water te gaan”. In drie groepen kregen de donateurs, met hun familieleden, een “reddingbootervaring” op het IJsselmeer. Het was onstuimig & regenachtig, maar dat deed niets onder aan de ervaring om in de Alida te mogen varen. Opgedroogd en wel werd er na-geborreld. Al met al, een geslaagde middag. Op naar een volgend jubileumjaar! 

Hindeloopen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.