Skip to main content

Trouwe donateursdag Hindeloopen

Datum: dinsdag 08 november 2022 | Sectie: Hindeloopen

Trouwe donateurs van KNRM Hindeloopen op bezoek

Op zaterdag 5 november, een week voor de 198e verjaardag van de KNRM, heeft KNRM Station Hindeloopen 6 donateurs van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ontvangen.  Deze "Redders aan de wal" werden in 1962 of 1972 donateur van de KNRM en zijn dat altijd gebleven.

In een vol bemanningverblijf werden de “zilveren” donateurs ontvangen. Na een kop koffie en oranjekoek werden de zilveren KNRM-spelden uitgereikt door onze voorzitter Arjen Mintjes. Behalve het speldje ontvingen ze een persoonlijke brief van de directeur KNRM, het boek: “wie goed doet” en een KNRM puzzel.

 Daarna was het hoog tijd om “te water te gaan”. Met bijna de volledige bemanning werd een stuk op het IJsselmeer gevaren. Het was onstuimig, maar dat deed niets onder aan het succes. Opgedroogd en wel werd er na-geborreld. Al met al, een geslaagde middag. Op naar het volgende jubileumjaar! 

Hindeloopen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.