Kitesurfzeil gevonden

29 januari 2019

Dinsdagmiddag krijgen de vrijwillgers van KNRM station Egmond en de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) alarm voor een gevonden kitesurfzeil ter hoogte van Castricum.

Vanuit Egmond vertrekken de reddingboten : Adriaan Hendrik en EGM127 (ERB) over het strand zijn het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) en de terreinauto van de ERB aanrijdend.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Omdat niet bekend is of er nog een persoon te water is beginnen de beide vaartuigen met het maken van zoekslagen. Op het strand wordt het surfzeil nagezien op NAW gegevens zodat de eigenaar achterhaald kan worden.

Inmiddels zijn ook een tweetal ambulances en het MMT gearriveerd op het strand van Castricum.

Na contact met het Kustwacht Centrum blijkt na enige tijd dat het kitesurfzeil die morgen is verloren in Wijk aan Zee, hierop wordt de actie beëindigd en keren de hulpdiensten retour station.

inzet : 2019/01

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij