Skip to main content

KNRM-station Urk trots op ondernemers - werkgevers

Datum: dinsdag 05 april 2022 | Sectie: Urk

Het 24/7 beschikbaar zijn voor een eventuele reddingsactie wordt mede mogelijk gemaakt door betrokkenheid van trotse ondernemers/ werkgevers.

Verschillende ondernemers/ werkgevers bieden hun werknemers de mogelijkheid om indien nodig 24/7 beschikbaar te zijn voor de KNRM en ook onder werktijd. Er zijn bedrijven/ organisaties die meerdere KNRM-ers in loondienst hebben.

Als blijk van waardering krijgen alle ondernemers/ werkgevers die verbonden zijn aan KNRM-station Urk een gevelbordje aangeboden om hun betrokkenheid desgewenst te laten zien bij de entree van hun bedrijf.

Vrijwilligers en betrokkenheid van ondernemers/ werkgevers maakt het bestaan van de KNRM mogelijk en daar is de KNRM trots op.

Foto @HetUrkerland : v.l.n.r. Marien Hoekstra-KNRM, Gerrit Baarssen-KNRM, C. van den Bos Burgemeester/ Voorzitter KNRM-station/ Sjoerd Ras werkgever Sea Fresh BV./ Jonathan Ras-KNRM. Sea Fresh BV heeft 3 vrijwilligers van de KNRM station-Urk in loondienst.

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.