Skip to main content

Eerste gevelbordje voor reder “Schol op Urk”

Datum: vrijdag 13 mei 2022 | Sectie: Urk

Het werk van de KNRM, om 24/7 in actie te komen voor mens en dier in nood, is alleen mogelijk middels giften van onze donateurs, leden en reders.

Wij zijn als KNRM blij en trots op onze reders en vinden dat iedereen mag zien wie dit zijn. Daarom krijgen de reders die verbonden zijn aan KNRM Urk als blijk van waardering een gevelbordje aangeboden om hun betrokkenheid desgewenst te laten zien bij de entree van hun bedrijf.

Tijdens de jaarvergadering van bedrijvenkring Urk kreeg reder donateur Schol op Urk (verzekeringen) als eerste het gevelbordje “trotse redder aan de wal” overhandigd.

Donateurs, leden en reders maken het werk van de KNRM mogelijk en daar is de KNRM trots op!

Foto @bedrijvenkringUrk: v.l.n.r.  Albert Schreuder (Schol BV), Klaas Tol(Schol BV), Teun Molenaar(KNRM) en Arie van Urk(Schol BV).

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.