Gift van bedrijvenkring Urk voor de KNRM

Gift van bedrijvenkring Urk voor de KNRM

14 mei 2022
Urk

Tijdens de jaarvergadering van bedrijvenkring Urk, 11 mei 2022, kregen Vincent Bijlo en Edward Zwitser de gelegenheid om het verhaal van de KNRM te vertellen.

Cabaretier Vincent Bijlo, ambassadeur van de KNRM, deed op komische wijze verslag van zijn ervaringen met de KNRM. Vervolgens raakte Edward Zwitser, woordvoerder van de KNRM, de gevoelige snaar van de aanwezigen. Hij schetste de emotionele kant welke het reddingswerk soms heeft voor de vele vrijwilligers.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Na afloop verraste voorzitter Louwe Kramer de mannen van KNRM Urk door het overhandigen van een cheque van 1500 euro.

Aansluitend was er voor de aanwezigen nog gelegenheid om een rondje mee te varen met de reddingsboot. Echter nog voor de eerste gast voet aan boord kon zetten ging de pager van de bemanning. Tja, een oproep gaat dan natuurlijk voor.

Foto @bedrijvenkringUrk : v.l.n.r.  Louwe Kramer (voorzitter bedrijvenkring Urk), Teun Molenaar (KNRM), Dirk Visser (KNRM) en Jan van Veen (KNRM).

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij