Skip to main content

Meerdere zwemmers in problemen

Datum: dinsdag 19 juli 2022 | Sectie: Egmond aan Zee

Na een zinderend hete dag krijgen rond 20.00 uur de hulpdiensten alarm voor meerdere zwemmers in problemen voor de kust van Egmond aan Zee en Castricum.

De vrijwilligers van Reddingsbrigade Egmond zijn nog op strand en hebben samen met behulpzame omstanders als snel de in nood verkerende drenkelingen uit het water.

De beide terreinvoertuigen van de KNRM & Reddingsbrigade zorgen voor het vervoer naar het strand van de toegesnelde Politie en Ambulancedienst.

De reddingboot Adriaan Hendrik kiest het ruime sop en spoedt zich naar kust voor Castricum. Onderweg komt het bericht van Reddingsbrigade Castricum dat ook in Castricum de drenkelingen veilig aan de kant staan.

Rond 21.30 uur staan de nautische eenheden klaar voor de volgende inzet.

Inzet: 2022/12

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.