Meerdere zwemmers in problemen

Meerdere zwemmers in problemen

4 juli 2022

Zondag avond omstreek 21.00 uur komen meerdere zwemmers in de problemen voor de kust van Egmond. Omstanders die het voorval zien gebeuren slaan gelijk alarm en starten een reddingsactie.

Er volgt alarm voor de KNRM-reddingstations: Egmond aan Zee en Petten alsmede de Egmondse Reddingsbrigade (ERB), Ambulancedienst, Politie & Mobiel Medisch Team (MMT).

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De reddingboot Adriaan Hendrik en de waterscooter van de ERB zijn vrij snel na het alarm in het zoekgebied en beginnen met het maken van zoekslagen. Niet veel later assisteerd de bemanning van de ERB de omstanders de laatste drenkeling uit het water te halen.

Op het strand heeft inmiddels de bemanning van de toegesnelde Ambulances en het MMT zich ontfermt over de drenkelingen. Hierbij geassisteerd door de bemanningen van de terreinvoertuigen van de KNRM & ERB.

Omstreeks 22.30 uur zijn de redders klaar voor de volgende inzet.

Inzet : 2022/11

 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij