Skip to main content

Meerdere zwemmers in problemen

Datum: maandag 04 juli 2022 | Sectie: Egmond aan Zee

Zondag avond omstreek 21.00 uur komen meerdere zwemmers in de problemen voor de kust van Egmond. Omstanders die het voorval zien gebeuren slaan gelijk alarm en starten een reddingsactie.

Er volgt alarm voor de KNRM-reddingstations: Egmond aan Zee en Petten alsmede de Egmondse Reddingsbrigade (ERB), Ambulancedienst, Politie & Mobiel Medisch Team (MMT).

De reddingboot Adriaan Hendrik en de waterscooter van de ERB zijn vrij snel na het alarm in het zoekgebied en beginnen met het maken van zoekslagen. Niet veel later assisteerd de bemanning van de ERB de omstanders de laatste drenkeling uit het water te halen.

Op het strand heeft inmiddels de bemanning van de toegesnelde Ambulances en het MMT zich ontfermt over de drenkelingen. Hierbij geassisteerd door de bemanningen van de terreinvoertuigen van de KNRM & ERB.

Omstreeks 22.30 uur zijn de redders klaar voor de volgende inzet.

Inzet : 2022/11

 

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.