Zwemmer vermist

Zwemmer vermist

20 juni 2022

Maandagmiddag wordt groot alarm geslagen voor een vermiste zwemmer voor de kust van Egmond. Er wordt alarm gegeven voor :

- KNRM stations : Egmond, Petten & Wijk aan Zee
- Egmondse Reddingsbrigade (ERB)
- Kustwachthelikopter
- Politie, Ambulancedienst en een traumahelikopter

Word donateur

DANKZIJ RUIM 101.000 DONATEURS

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Doneer nu

De reddingboot Adriaan Hendrik (KNRM Egmond) wordt met spoed gelanceerd alsmede meerdere vaartuigen van de ERB. Op zee worden de vaartuigen opgelijnd en gestart met het maken van zoekslagen. De bemanning van het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) gaat opzoek naar de melder, het is niet duidelijk of de zwemmer mogelijk al aan de kant staat.

De bemanning van het KHV doet een ronde langs de strandhuisjes en treft uiteindelijk een tweede ooggetuige. Deze ooggetuige is voor 100% zeker dat de zwemmer uit het water is, tijd en locatie komen overeen met de eerdere melding.

Deze gegevens worden gecommuniceerd met het Kustwacht Centrum welke na kort overleg besluit de inzet te beindigen.

Alle eenheden worden bedankt voor hun inzet en mogen retour station.

Inzet : 2022/10

 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij