HOME

Bemanningsverblijf / instructieruimte KNRM Urk is aangepast

10-01-2018 urk

26 september 2017 is er een start gemaakt met de aanpassing / verbouw van het huidige bemanningsverblijf van de KNRM Urk aan de Domineesweg nabij de Urkersluis op Urk.

De oorspronkelijke schotbalkenloods, eigendom van de Provincie Flevoland, is uitgeleend aan de KNRM Urk als bemanningsverblijf / instructieruimte. De huidige instructieruimte was al lange tijd te klein voor het bergen van de voltallige bemanning van de KNRM.  

De instructieruimte is dusdanig vergroot dat er voldoende ruimte is ontstaan om de bemanning en eventuele gasten te ontvangen. De KNRM Urk is blij met deze aanpassing wie mede mogelijk gemaakt is door de verschillende vrijwilligers en sponsoren. 

Eind 2017 was de aanpassing / verbouwing nagenoeg gereed. De eigenaar van de schotbalkenloods zal in 2018 het een en ander gaan doen aan de buitenzijde van het gebouw, zoals schoonspuiten en verven. 

KNRM Urk is blij met alle aannemers / onderaannemers / sponsoren / adviseurs / vrijwilligers die hun medewerking hebben verleent om de verbouwing tot een succes te maken.

Bouwbedrijf De Zeewering (Urk) / Strukton (Utrecht) / Sortas Recycling (Urk) / Dijksma koudetechniek B.V. (Emmeloord) / Boor Service Urk (BSU) / Stucadoorsbedrijf Vlak & Strak B.V.(Urk) / Paul Roescher (Rijssen) / SB installatie techniek b.v. (Urk) / Wanpla Kampen B.V. (Kampen) / Hakvoort Professional BV (Emmeloord) / Hoekstra installatie (Urk)/  Projectarchitect Beeld en Architectuurhuis (Urk) / Ocean Gourmet (Urk) / Snijder Schilderwerken B.V. (Urk) / Gemeente Urk / Hubo (Urk) / Ten Napel Heiwerken (Urk) / Formido (Urk)/ Geka constructiebedrijf (Urk) / Korf vis (Urk) / Comint (Urk)

DEEL DIT BERICHT
Terug naar nieuwsoverzicht