Skip to main content

Bemanningsverblijf KNRM- station Urk wordt aangepast

Datum: dinsdag 26 september 2017 | Sectie: Urk

26 september is een start gemaakt met de aanpassing van het huidige bemanningsverblijf van de KNRM Urk aan de Domineesweg nabij de Urkersluis op Urk.

De oorspronkelijke schotbalkenloods, eigendom van de Provincie Flevoland, is uitgeleend aan de KNRM Urk als bemanningsverblijf. Een deel van de schotbalkenloods is in gebruik als instructieruimte en een deel als zogenaamd “overige” ruimte. De huidige instructieruimte is al lange tijd te klein voor het bergen van de voltallige bemanning en bij eventueel bezoek/ gasten past het überhaupt niet.

De instructieruimte zal dusdanig vergroot worden zodat er voldoende ruimte ontstaat om te instrueren en evalueren.

Voor het eind van het jaar zal de aanpassing voltooid zijn. De eigenaar van de schotbalkenloods zal het een en ander gaan doen aan de buitenzijde van het gebouw, zoals schoonspuiten en verven.

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.