Bemanningsverblijf KNRM- station Urk wordt aangepast

26 september 2017

26 september is een start gemaakt met de aanpassing van het huidige bemanningsverblijf van de KNRM Urk aan de Domineesweg nabij de Urkersluis op Urk.

De oorspronkelijke schotbalkenloods, eigendom van de Provincie Flevoland, is uitgeleend aan de KNRM Urk als bemanningsverblijf. Een deel van de schotbalkenloods is in gebruik als instructieruimte en een deel als zogenaamd “overige” ruimte. De huidige instructieruimte is al lange tijd te klein voor het bergen van de voltallige bemanning en bij eventueel bezoek/ gasten past het überhaupt niet.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De instructieruimte zal dusdanig vergroot worden zodat er voldoende ruimte ontstaat om te instrueren en evalueren.

Voor het eind van het jaar zal de aanpassing voltooid zijn. De eigenaar van de schotbalkenloods zal het een en ander gaan doen aan de buitenzijde van het gebouw, zoals schoonspuiten en verven.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij