Skip to main content

Trouwe donateurs in het zonnetje gezet

Datum: zaterdag 02 november 2019 | Sectie: Stellendam

De KNRM heeft de traditie om jaarlijks tijdens reddingbootdag de donateurs te bedanken en haar werk te laten zien aan het publiek.

Maar als je al voor lange tijd donateur bent, dan word je persoonlijk uitgenodigd op het station in Stellendam. En zo werd vandaag dan ook mevr. Van Eijs (50 jaar donateur!) en dhr. Jumelet (60 jaar donateur!) en hun aanwezige familie in het zonnetje gezet!

De feestelijke zaterdagmorgen werd ingeleid door dhr. Bijl van de plaatstelijke commissie en daarna was het de beurt aan de voorzitter; mevr. Grootenboer. Zij heette beide donateurs en hun familie van harte welkom en bedankte hen voor al die jaren trouw donateur te zijn. Dit werd bekrachtigd door het opspelden van een oorkonde, het overhandigen van een boek en natuurlijk een bos bloemen.

Beide personen hebben gemeen dat ze al op vroege leeftijd geinteresseerd raakten in het werk van de KNRM en dat ook bleven. De ene persoon door de visserij en de andere door gebeurtenissen met ook een reddingactie van dichtbij op Terschelling.

Uiteraard werd door de ruim aanwezige bemanning ook nog een stukje gevaren met de gasten op reddingboot Antoinette en iedereen genoot daar volop van!

Na een gezellige aansluitende lunch met mooie verhalen over vroeger, werd er afscheid genomen en alweer uitgekeken naar een volgende keer.

Wilt u ook het werk van de KNRM steunen, kijk op knrm.nl/word-donateur en word ook zo'n trouwe donateur!

Stellendam

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.