KNRM station Lelystad zoekt jou!

KNRM station Lelystad zoekt jou!

20 oktober 2022

KNRM Station Lelystad zoekt vrijwillige redders voor reddingboot Bert en Anneke Knape!
Interesse!
Kom langs op 29 oktober 2022 tussen 13.30 en 16.00 uur.

 

Op deze dag staat ons station open voor iedereen die geïnteresseerd is om opstapper te worden op de reddingboot. Op dit moment beschikken wij over een type Nicolaas2, wat een open reddingboot is. In de nabije toekomst gaan wij over op de van Wijk klasse. Deze is wat groter, en half open. Hiervoor is uitbreiding van het bestaande team nodig. 

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Wat zoeken wij? 
Enthousiaste mensen die niet bang zijn voor water. Die als de pieper gaat binnen 10 minuten op het boothuis in Bataviahaven kunnen zijn. Of dit vanaf werk of thuis is dat maakt niet uit. Toestemming van de werkgever is dan wel noodzakelijk, wij hebben natuurlijk geen invloed op wanneer de pager gaat! Een goede basisconditie is fijn, een van de toelatingseisen bestaat uit een sportmedische keuring.  Wat bieden wij? 
Een enthousiaste ploeg bestaande uit zowel mannen als vrouwen, met diverse achtergronden en kennisgebieden. Naast het vaartechnische gedeelte worden er vaarbewijstrainingen, EHBO trainingen en alle voorkomende oefeningen aangeboden. 

Meer weten? 
Kom 29 oktober langs op ons station, Bataviahaven 5. Dan staat een deel van onze vrijwilligers klaar om alle vragen te beantwoorden en wellicht verwelkomen als nieuw aankomend opstapper! 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij