Skip to main content

Lintje voor schipper KNRM Elburg

Datum: zondag 10 juli 2022 | Sectie: Elburg

Op 9 juli 2022 is Arjen de Gunst koninklijk onderscheiden voor zijn vrijwilligerswerk bij de KNRM.

De Koninklijke onderscheiding is door onze burgemeester en tevens voorzitter Jan Nathan Rozendaal aan Arjen uitgereikt tijdens de viering van 20 jaar KNRM-reddingstation Elburg.

Na 20 jaar verlaat Arjen het reddingstation. Hij is eerst als bemanningslid en later ook als schipper betrokken geweest bij 390 acties. Arjen heeft zich vanaf de eerste dag met hart en ziel ingezet voor het reddingswerk, 24 uur per dag en 7 dagen per week en dat geheel belangeloos. Daarnaast was Arjen nog actief als vrijwilliger bij de Hervormde Gemeente en ook de vereniging Elburgh Vuvenzestig heeft altijd op Arjen kunnen rekenen.

De voorzitter roemde Arjen om zijn inzet en sprak de hoop uit dat deze inspirerend zou werken voor zijn opvolgers en aspirant-vrijwilligers bij de KNRM.

Elburg

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.