Lintje voor schipper KNRM Elburg

Lintje voor schipper KNRM Elburg

10 juli 2022
Elburg

Op 9 juli 2022 is Arjen de Gunst koninklijk onderscheiden voor zijn vrijwilligerswerk bij de KNRM.

De Koninklijke onderscheiding is door onze burgemeester en tevens voorzitter Jan Nathan Rozendaal aan Arjen uitgereikt tijdens de viering van 20 jaar KNRM-reddingstation Elburg.

Na 20 jaar verlaat Arjen het reddingstation. Hij is eerst als bemanningslid en later ook als schipper betrokken geweest bij 390 acties. Arjen heeft zich vanaf de eerste dag met hart en ziel ingezet voor het reddingswerk, 24 uur per dag en 7 dagen per week en dat geheel belangeloos. Daarnaast was Arjen nog actief als vrijwilliger bij de Hervormde Gemeente en ook de vereniging Elburgh Vuvenzestig heeft altijd op Arjen kunnen rekenen.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De voorzitter roemde Arjen om zijn inzet en sprak de hoop uit dat deze inspirerend zou werken voor zijn opvolgers en aspirant-vrijwilligers bij de KNRM.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij