Skip to main content

Actie voor jarige KNRM Elburg

Datum: zondag 03 juli 2022 | Sectie: Elburg

Op 6 juli 2022 bestaat KNRM reddingstation Elburg 20 jaar en zoals iedere jarige hebben zij ook een verlanglijstje voor hun verjaardag. Er stappen dit jaar een aantal nieuwe bemanningsleden aan boord die ze graag aan een passend overlevingspak helpen en daar hebben zij uw steun voor nodig.

Een oude zwart/wit foto van een groepje jongens op een botter in de Elburger haven dient als basis voor een ludiek filmpje dat de crowdfunding kracht bijzet. Op de foto staan een paar bemanningsleden van het eerste uur en één daarvan komt tot leven in de persoon van Botje.

Botje wil heel graag redder worden. Hij weet alles van water en hij staat altijd klaar om te helpen. Maar ja zo'n pak is duur en hoe kom je als redder aan geld? Terwijl hij in gedachten verzonken door de Vischpoort loopt krijgt Botje een idee...

Hoe dat afloopt? Bekijk het filmpje via deze link en help Botje redden met uw gift voor een overlevingspak!

Elburg

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.